November 2012

Ben jij klaar voor veranderingen? Durf het oude los te laten en het nieuwe tegemoet te treden. Dit is het begin…. Email not displaying correctly?
View it in your browser.

Saturnus in Schorpioen: Waar houd jij veranderingen tegen?
NOVEMBER 1, 2012

Astro-Essence Nieuwsbrief en Agenda november 2012:

In deze nieuwsbrief lees je het volgende:

Berichtje van Mary: Herfst, oogsten wat je gezaaid hebt…

Hoofdartikel: Saturnus in Schorpioen: Waar houd jij veranderingen tegen?

Aanbod van Astro-Essence: Individuele Loopbaansessies

Hallo lieve allemaal,

Het heeft even geduurd maar hier is weer een nieuwe nieuwsbrief! In de tussentijd ben ik op vakantie naar Italië geweest en ben alweer een aantal weken aan het werk. Ik hoop dat jij ook een fijne vakantieperiode achter de rug hebt. Je hebt het vast ook wel gemerkt: Het is herfst! Dat betekent niet alleen maar vallende bladeren, een frisse wind en regenachtig weer. Maar ook een tijd van oogsten wat je gezaaid hebt in het afgelopen jaar, daar kun je nu de vruchten van plukken.

Een goede periode om even stil te staan bij de afgelopen tijd. Waar heb je energie ingestopt? Waar heb je aan gewerkt? Met welke ideeën loop je al een tijdje rond? Welke wensen heb je gedaan; nu is de tijd om je kans te nemen en ze waar te maken! Mijn artikel: Saturnus in schorpioen: ‘Waar houd jij veranderingen tegen’, sluit aan bij het thema oogsten wat je gezaaid hebt.

Ik hoop van harte dat je inspiratie en inzichten opdoet, zodat je kunt beginnen of door kunt gaan met wat je het allerliefste wilt!

Mary van Belzen

Als astrologe en coach help ik mensen om hun passie en talenten te ontdekken, zodat zij die in kunnen zetten als zelfstandige professional. Om als coach, trainer, therapeut, consultant of adviseur aan de slag te gaan.
“Ontdek je eigen schat. Want een gebaand pad, is het pad van een ander”.

Saturnus in Schorpioen: Waar houd jij veranderingen tegen?

Op vrijdag 5 oktober ging de planeet Saturnus het teken Schorpioen in. Deze planeet blijft daar tot 24 december 2014. De planeet Saturnus staat voor structuur en vormgeving, zelfdiscipline, orde op zaken stellen, dingen concreet maken, grenzen stellen, realisme. De planeet verlaat na twee en half jaar het teken Weegschaal. Weegschaal wil de harmonie bewaren. Alsook de balans opmaken, diplomatisch te werk gaan en beslissingen zo veel mogelijk uitstellen.

Ga ik linksom of rechtsom? Onder de invloed van Saturnus in Weegschaal zijn veel samenwerkingsverbanden zoals werkrelaties en persoonlijke relaties onder druk komen te staan. De behoefte aan harmonie was groter dan de behoefte om problemen echt bloot te leggen. Koste wat het kost het evenwicht of een relatie in stand houden leidt tot het barsten van de bom. Weegschaal staat symbool voor het signaleren van verstoort evenwicht.

De sleutel tot verandering van onbewuste (relatie)patronen is via het tegenovergestelde teken ram: door naar jezelf te kijken. De relatie met jezelf te verbeteren door jezelf te leren kennen en de confrontatie met jezelf aan te gaan. Wat zoek je in de ander wat je in jezelf mist? Het gaat erom je individualiteit en eigenheid te bewaren binnen samenwerkingsverbanden en persoonlijke relaties. Door je achter anderen te verschuilen leg je de schuld en verantwoordelijkheid buiten jezelf.

Nu met Saturnus in Schorpioen krijgen we de kans om de oorzaak van dat verstoorde evenwicht aan te pakken. In welke relaties wil jij (nog) energie stoppen? Schorpioen wil de diepte in, de confrontatie aangaan en de onderste steen naar boven halen. Met Saturnus in Schorpioen worden we getest of de samenwerking of de relatie ook echt bij ons hoort. Je kunt Saturnus in Schorpioen op een positieve manier inzetten, door onder ogen te zien wat er nu werkelijk speelt.

Als je nog emotioneel verstoppertje speelt en wegloopt voor je eigen gevoelens, dan zul je merken dat je getest word op hoe het nu echt zit. Het moment is nu gekomen, dat je je bewust kunt worden dat je het roer definitief om wilt. Een crisis geeft je de mogelijkheid om dit ook in daden om te zetten door afstand te nemen van oude ideeën, ingesleten gedragspatronen en overtuigingen.

Saturnus is de planeet van structuur, dus in het teken Schorpioen kunnen we leren om op een bewuste manier om te gaan met je gevoelens en emoties. Met Saturnus in Weegschaal keken we welke relaties voor ons van waarde zijn. Saturnus in Schorpioen laat ons zien hoe we écht in relatie zijn. Dit houdt in dat de maskers af gaan, en dat je laat zien wie jij werkelijk bent!

Met Saturnus in Schorpioen, krijg je de komende tweeënhalf jaar de kans voor diepgaand zelfonderzoek. Je kunt je angsten tegenkomen. Wat houdt je nog onder controle, om te voorkomen dat je angsten of oude pijn gevoelt worden, waardoor je niet de regie over je eigen leven kunt voeren? Saturnus breekt deze façade af, en vraagt om een duurzaam fundament te bouwen.

Wat betekent deze overgang op persoonlijk gebied? Je kunt een gevoel van urgentie merken, m.b.t. de zaken die vallen onder het huis (levensgebied) waar Saturnus in jouw horoscoop transiteert (passeert). Ben je de afgelopen twee en een half jaar bezig geweest om verschillende opties open te houden en mogelijkheden af te wegen en beslissingen uit te stellen? Heb je je vooral aangepast aan je omgeving? Dan kun je nu de noodzaak voelen om dingen aan te kaarten die jij anders wilt. En de sprong in het diepe te maken.

NU is een uitstekende tijd om dingen aan te pakken. De valkuil daarbij is angst voor verandering. Durf eerlijk naar jezelf te kijken, naar je leven, wat doe je nu niet wat je eigenlik wel zou moeten doen? Voor verandering is het wel nodig om uit je ‘comfort zone’ te stappen. Waar houd jij veranderingen tegen?

Individuele loopbaansessies

Voor degenen die zich verder willen ontwikkelen in hun loopbaan, die graag een sprong vooruit willen maken in hun werk. Als je voelt dat er meer in je zit, maar je wordt tegengehouden door allerlei twijfels en angsten. Voor als je op ontdekkingsreis wilt in jezelf om uit te vinden wat jij vanuit je hart wilt doen!

Je wilt je eigen talenten en kwaliteiten ontdekken, verheldering en vaardigheden waarmee jij dichter bij de bij-jou-passende baan komt, doen wat bij je past, goede keuzes maken, duidelijkheid wat je wilt en in welke richting je verder wilt en, met meer vertrouwen & hernieuwde energie met je wens(en) aan de slag gaan.

In een serie van 3 sessies gaan we samen aan de slag om voor jou een succesvol resultaat op maat te bereiken.

Ben jij klaar voor veranderingen? Durf het oude los te laten en het nieuwe tegemoet te treden. Dit is het begin….

Klik hier voor informatie Individuele loopbaansessies

“Ik ken Mary persoonlijk en heb vorig jaar een aantal consulten van haar gehad en ik kan je haar echt aanbevelen. Ze is helder, oprecht en concreet in haar raadgeving en met haar inzichten. Ze geeft je tools en tips zodat je die in je dagelijkse zakelijke onderneming in kunt zetten. Je kunt er meteen mee aan de slag. Als je een eigen bedrijf wilt opzetten en je hebt daar hulp bij nodig dan is zij daar de aangewezen persoon voor”.
Anouk Wijnbergen.

Zondag 16 december 2012 Light Spirit Beurs Amsterdam!

Het ultieme zelfinzicht geheim met de astrologie biedt je de gelegenheid om je persoonlijkheidstype te ontdekken en vanuit je type het ultieme zelfinzicht te vinden onder begeleiding van Mary van Belzen.

Mary legt op deze beurs aan de hand van je horoscoop uit welk persoonlijkheidstype je bent. Wat je uitdagingen, kwaliteiten en valkuilen zijn, wat je (nog) te leren hebt in je leven en tegen welke problemen je doorgaans oploopt. Welke talenten je in je meedraagt en hoe je die optimaal kunt gebruiken!

Je kunt op de beurs terecht voor fijne consulten zoals Aurareading, Astrologie, Tarot, Handlezen, Reiki, Chakrabalancing, Sjamanistische healing, Stoelmassages en Massages en nog veel meer.

Ook zijn er een aantal mediums waarbij je een consult kunt krijgen. Daarnaast zijn er ook lezingen en workshops te bezoeken. Er zijn ook verkoopstands met mooie spulletjes, wierook, kleding, boeken en kristallen.

Waar: Club Lite, Jan van Galenstraat 24, 1051 KM Amsterdam West.
Wanneer: zondag 16 december
Hoe laat: 11:00 uur tot 17.00 uur.
Entree: €2
Door wie: Mary is eigenaar van Astro-Essence, astrologe en loopbaancoach en gespecialiseerd in astrologie. Ze heeft 12 jaar ervaring in het geven van consulten.

OVER MARY

Mary is een expert op het gebied van zelfontwikkeling en bewustwording. Ze heeft inmiddels honderden mensen gecoacht. Mary is huisastrologe bij Catharina web. Ze heeft haar eigen praktijk voor astrologie & coaching aan de Tweede Constantijn Huygensstraat 43 in Amsterdam West.

Eerdaags verwacht in de media of al verschenen: Artikel Flow-magazine, tijdschrift Elegance.

Dank je voor het lezen van mijn nieuwsbrief. Ik ben benieuwd met welke ideeën jij al een tijdje rondloopt, en wie weet zie ik je binnenkort in Amsterdam!

Liefs,
Mary

Twijfel je of dit het goede moment is voor veranderingen? Je bent van harte welkom voor een gratis adviesgesprek. Exclusief voor de eerste vijf mensen die voor 7 november mailen naar info@astro-essence.nl voor een afspraak met codewoord: Sleutel tot verandering.

Volg mij op Twitter: https://twitter.com/maryvanbelzen

Deel deze email

Stuur de Nieuwsbrief gerust door naar die waarvan je denkt er een plezier mee te doen.

Kreeg je deze mail van iemand doorgestuurd en wil je de komende Nieuwsbrief niet missen?
Schrijf je hier in

Bedrijfsgegevens van Astro-Essence

Astro-Essence, Praktijk voor Astrologie & Coaching:
Geboortehoroscoop – Loopbaanconsult – Relatiehoroscoop – Jaarprognose – Astrologieworkshop – Coaching:

Tweede Constantijn Huygensstraat 43 HS 1054 CP Amsterdam

Tel. 020 612 40 51 / of 06 29028924
Contact: info@astro-essence.nl
Website: www.astro-essence.nl
KvK-nr: 34326110

*Wil je de nieuwsbrief van Astro-Essence niet langer ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@astro-essence.nl met als onderwerp ‘afmelden nieuwsbrief’. Dan zal ik je uit het bestand verwijderen.

Follow on Twitter Friend on Facebook Forward to Friend

Copyright © 2012 Astro-Essence, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@astro-essence.nl

unsubscribe from this list update subscription preferences

reward

unsubscribe from this list | update subscription preferences
Astro-Essence • Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs • Amsterdam, Noord-holland 1054CP