Ervaringen

Ervaringen van klanten

Dankjewel Mary voor je fijne consult.

Alle puzzelstukjes vallen. Zoveel herkenning en fijn om te weten wat mijn zielskwaliteiten zijn. Ben op de goede weg. Zoveel duidelijk nu. Een nieuwe fase in Italië en ik mag gaan ondernemen zodat mijn kwaliteiten tot zijn recht komen. Zin in!! Nogmaals dank.

30 augustus 2022

Anita

Wat een mooi en waardevol gesprek hebben we gehad.
 ⭐⭐⭐⭐⭐
Je gaf me inzichten vanuit de astrologie waardoor ik meer helder ben gaan krijgen waardoor ik tegen bepaalde zaken aan ben gelopen in mijn leven.
En ook wat mijn thema’s zijn en die ik nog tegen ga komen. Ik kan nu door het gesprek allerlei dingen beter met elkaar verbinden en beter plaatsten.
Ook kreeg ik een beter beeld op de stukken waar ik nu eigenlijk al een tijdje op vastloop en wat ik daarmee kan doen. Het gesprek gaf me energie.
Energie om los te laten, te gaan vertragen en in de toekomst weer verder te kunnen.
Dankjewel daarvoor.
8 Juli 2022
Nancy Hulstede
💗❤️💗

Ik heb Astro-Essence als heel waardevol ervaren. Ik heb weer veel stappen gezet. Nu moet ik echt de laatste actie gaan ondernemen. Ik was niet zo ver gekomen als ik het Soul Business Jaarprogramma niet had gevolgd. Ik raad het een ieder aan die nog een stap heeft te zetten met zijn onzekerheden. Mary van Belzen helpt je daarbij. Zij weet de juiste snaar te raken.

21 december 2020

Margreet Overdijk

Jouw coaching heeft mij in korte tijd veel gebracht Mary van Belzen
Bijzonder om te ervaren hoe mijn horoscoop zoveel richting kan geven aan mijn leven! Inzichten in mijn talenten, kwaliteiten, gaven, belemmeringen en duidelijkheid over waarom ik intuïtief toch steeds weer een bepaalde richting in wilde, ondanks alle weerstand om mij heen.
Jij gaf mij handvatten en concrete stappen die ik direct kon toepassen om het voor mij juiste pad te bewandelen, waardoor er op alle fronten in mijn leven weer flow is, ik weer kan genieten en ik nu kan doen wat ik hier te doen heb.
Prachtig om te ervaren hoe door gebruik te maken van astrologie in combinatie met jouw gaven, kennis, ervaring & liefdevolle begeleiding jij heel snel tot de kern van de problemen en uitdagingen kom waardoor ik snel en heel gericht stappen in de juiste richting kon zetten.
Ik ben dankbaar dat jij op mijn pad gekomen bent en dit is wat ik iedereen gun.
Dit coachingstraject met jou heeft mij heel veel tijd, geld en energie bespaard, omdat hier alles in zat wat ik nodig had. 29 september 2019
Liefs
Miranda Broeren
Sparkllmaker & Lifechanger bij Sparkll

Ik was op een punt beland dat ik mijzelf drie vragen stelde wie ben ik op dit moment, waar sta ik op dit moment en wat wil ik op dit moment. De eerste twee vragen kon ik beantwoorden bij de derde liep ik een beetje vast. Niet veel later kwam Mary op mijn pad om samen uit te vinden welke koers uit te stippelen met de drie vragen. Ik heb voor Mary gekozen omdat ik al reeds een jaarhoroscoop en een geboortehoroscoop bij haar heb laten maken. Ik heb goede ervaringen en Mary’s manier van werken sluit aan bij mijn denkwijze “ken uw zelve” om jezelf te accepteren zoals je bent zodat jij je eigen weg kan kiezen die bij je past.

Voordat ik bij Mary kwam wist ik globaal wel welke richting ik op wilde. Met Mary hebben wij er structuur aangegeven en de dingen concreet gemaakt.
Dit programma werkte voor mij omdat Mary goed het onderscheid kan maken tussen de karaktereigenschappen van het individu met als leidraad je horoscoop. Mary bleek ook een goede sparringpartner.

Wat het mij vooral heeft opgeleverd is de bevestiging en de kijk op mezelf. En vooral om te beginnen met iets voordat ik denk dat ik er klaar voor ben. Ook dit kwam naar voren uit mijn horoscoop.
Ik heb Mary ervaren als een persoon die geduldig is en echt de tijd voor je neemt, maar je moet zelf doen dan gaat ze die reis samen met jou aan tot het moment dat jij haar niet meer nodig hebt en op eigen benen kunt staan.
Kortom een mooi mens!

Gerry Lingen
Personal trainer & Opstartcoach,
Eigenaar van Instituut Inspanning Voeding en Ontspanning

“Ik ken Mary al heel wat jaren. Ik geloof zelfs dat ik één van Mary’s eerste klanten ben. Er is veel gebeurd in de tussentijd van ongeveer twintig jaar. Van alles buiten mijzelf zoeken ben ik naar binnen gegaan. Van voor de buitenwereld leven ben ik voor mijzelf gaan leven. Want leven voor anderen sloopt je (burn out).

Op dat moment had ik meerdere eigen zaken en stond voor de keuze doorgaan of alles opdoeken en opzoek gaan maar mijzelf. Het laatste heb ik gedaan en ben in 2010 een nieuwe weg ingeslagen, het spirituele pad op zoek naar mezelf. Acht jaar heb ik als een monnik geleefd, studies gedaan van filosofie, psychologie, chakra meditatie, aura reading, tarot etc. en uiteindelijk één maand in de jungle in Suriname gezeten waar ik de ene openbaring na de andere kreeg. Het was het laatste puzzelstukje.

Een jaar geleden liep ik voorbij het huis van Mary en iets trok mij terug en belde bij haar aan. Om een lang verhaal kort te maken. Ze werd mijn business coach en met de hulp van Mary nu een jaar later heb ik een nieuw concept ontwikkeld BoksFit en werk ik als opstartcoach waarbij ik mensen begeleidt en opstart die vastzitten en/of vastgelopen zijn.
“Leven is bewegen en bewegen is leven”
Als ervaringsdeskundige weet ik daar alles van.”

Gerry Lingen
Personal trainer & Opstartcoach,
Eigenaar van Instituut Inspanning Voeding en Ontspanning

“Mary,

Ik wil je bedanken voor het waardevolle consult wat je mij hebt gegeven.

Al enige tijd volg ik je op social media en ik vind je inspirerend, en erg bevlogen in je mooie vak daarom heb ik voor jou gekozen. Op een zekere avond zag ik een post van je voorbij komen en dacht hier heb ik nu behoefte aan, inzicht in mijn talenten of eventuele valkuilen. Het was ontzettend mooi om bevestiging te krijgen in wat ik diep van binnen al voelde maar na ons consult zeker wist.

Ik kan het iedereen aanraden, je talenten bevestigd krijgen geeft ze nog meer kracht en net het vertrouwen wat je soms nodig hebt. Dit geldt ook voor eventuele valkuilen op ons pad. Na ons consult speur je ze net iets eerder op en ben je er meer en sneller bewust van het gene waar we in ons leven soms tegen aan lopen. Het consult heeft mij nog meer bewustwording gebracht en dat vind ik heel fijn. Wat mij het meest bezig heeft gehouden is dat ik een geboren leraar ben. Waar ik voorheen nog wel eens dacht wie zit er op mij en mijn visie of advies te wachten?

Ik heb nu meer zekerheid gekregen dat dit iets is wat ik het liefst doe. Mijn visie doorgeven op het gebied van bewustwording, ruimte voor jezelf, en rust vinden in deze hectische wereld. Het was een gevoel wat ik al had en doordat ik het nu bevestig heb gekregen kan ik eindelijk concrete stappen zetten. Door de inzichten die jij mij hebt gegeven heb ik zoveel meer zelfvertrouwen om dit eindelijk waar te gaan maken. Zoveel herkenning in het astrologisch verslag ik sta nog steeds versteld.

Je persoonlijke aanpak is mij het meeste bijgebleven. Duidelijk, helder en enthousiast!!

19 oktober begint mijn opleiding meditatie docent en heb er zoveel zin in! Ik ga er professioneel mee aan de slag en wil in de toekomst zeker weer een beroep op je doen om mij verder te helpen. De eerste zet is er al en daar was het mooie consult zeker doorslaggevend in.
Bedankt Mary!”

Silvana van Willigen,
pedicure
Voeten & Zo

Mary Beumer raadt Astro-Essence Astrologie & Coaching aan: “Het consult bij Mary van Belzen over mijn geboortehoroscoop was heel verhelderend. Mary legt de horoscoop op een zeer duidelijke wijze (ook voor mij als leek) uit. Een spirituele geboortehoroscoop kan als zweverig worden weggezet, maar daar is bij Mary geen sprake van. Het gesprek wordt opgenomen zodat je op een later tijdstip alles nog terug kunt luisteren. Mocht je met vragen zitten omtrent je passie, levensdoel, missie ed. kan ik je Mary van harte aanbevelen.” 13-10-2018

Mary Beumer
Acupuncturist, masseur
meer-tcm.nl

Vrij recentelijk ben ik in de gelegenheid geweest om me aan te melden voor een gratis strategiesessie bij Mary van Belzen en was tijdens, maar ook na, ons gesprek erg onder de indruk van haar parate kennis, kunde en intuïtieve benadering welk ik ook na afloop als zeer inspirerend heb ervaren. Wat het gesprek mij heeft gebracht is dat ik goed ben gaan nadenken, de bevestiging dat al heel lang bezig ben om zichtbaar te worden.

Daarbij wil ik ook noemen dat ze ruim de tijd heeft genomen om haar inzichten – van toepassing op mijn specifieke situatie – met mij te delen; reden waarom ik haar competentie bij een ieder onder de aandacht zal brengen. 21-06-2018

Arturo Parisius
kunstenaar, fotograaf

In the Picture Mary van Belzen – Astrologe en Coach
Mary is Astrologe en coach en helpt ondernemers zoals coaches, therapeuten & trainers hun unieke talenten, levensdoel en levensmissie te ontdekken en een bezield en succesvol bedrijf te creëren. Dit doet zij door gebruik te maken van je persoonlijke spirituele geboortehoroscoop wat echt een super krachtige manier is en waardoor zij heel snel tot de kern komt.

Mary heb ik in 2014 leren kennen als klant van mijn coachingstraject van overweldigd voelen naar succesvol ondernemen. Mary is een droom klant waar ik heel graag mee werk omdat zij iemand is die het geleerde direct in de praktijk brengt met als resultaat dat zij 30 keer haar omzet verhoogde door het toepassen van wat zij geleerd had.

Zelf heb ik mogen ervaren hoe krachtig haar manier van coachen is in combinatie met je spirituele geboortehoroscoop. Mary haar kennis over Astrologie, waar zij een 11 jarige studie voor gevolgd heeft, haar levenservaring, haar down to earth menatliteit en haar actie gerichtheid zijn zo krachtig dat ik iedereen Mary gun.

Door de combinatie geboortehoroscoop en Mary haar enorme kennis en levenservaring te combineren komt Mary van Belzen heel snel tot de essentie en werd mij zo duidelijk wat mijn zielsmissie is, wat mijn talenten, kwaliteiten en uitdagingen zijn en hoe ik hiermee om kan gaan en kreeg ik zulke duidelijke handvatten welke ik volg om invulling te geven aan mijn zielsmissie, los te laten wat niet meer bij mij past en trouw te blijven aan mijzelf.

Mary helpt ondernemers o.a. door middel van coaching in combinatie met hun Spirituele geboortehoroscoop en daarnaast geeft zij ook Masterclasses Astrologie in Business een manier om jezelf in kaart te brengen. Wie ben jij als ondernemer?

Samen gaan we ook kijken hoe wij onze talenten, kwaliteiten, diensten en producten kunnen budelen door samen te werken zodat wij nog veel meer waarde kunnen bieden aan onze klanten en elkaar naar een nog hoger niveau kunnen brengen.

Heerlijk dus om ook deze vrouw in mijn leven te hebben mogen ontmoeten en ik kijk uit wat er nog meer voor moois mag ontstaan in en door deze verbinding.

Wil je meer weten over Mary haar werkzaamheden en wat zij voor jou kan betekenen.
Volg haar via FB https://www.facebook.com/AstroEssence.AstrologieCoaching

Miranda Broeren
delivestreamer.nl

4 maart 2017

Miranda Broeren deelt haar succesverhaal en vertelt over haar ervaring met het volgen van het coachingsprogramma Ondernemen vanuit je Essentie: Ondernemen ondanks alle weerstand en obstakels. Waarom wil ik dit nou zo graag? Waar komt die enorme gedrevenheid vandaan? Het willen vorm blijven geven aan mijn missie…..Toen ik dit besprak met Mary van Belzen, zij is astrologe en coach en zij begeleid ondernemers bij het ontdekken van hun talenten en levensdoel en hoe je dat kunt manifesteren. Toen vertelde ze mij dat zij dit mij heel duidelijk kon laten zien aan de hand van mijn geboortehoroscoop. In een aantal sessies met mijn horoscoop als leidraad kon ze mij haarfijn vertellen wat mijn zielsmissie is, wat mijn talenten en kwaliteiten zijn, wat mijn uitdagingen zijn en welke stappen ik te nemen heb om mijn levensdoel te manifesteren. Mij werd het heel duidelijk dat ik een pionier ben, een ondernemer, en mensen in beweging kan zetten, en niet alleen in Nederland maar global. Daar kwam die enorme drive vandaan. Zo helder had ik het nog nooit voor ogen gehad, en sterker nog, ik kreeg een helder stappenplan mee. En daarmee kreeg ik antwoord op mijn vragen. Want ook al zou ik anders willen, ik zou niet andes kunnen dan trouw te blijven aan mijn zielsmissie. Zodra ik trouw bleef aan mezelf lukte het mij, ik steeds meer ging toegeven aan dat wat mijn intuitie mij aangaf en door grenzen aan te geven kreeg ik mijn energie weer terug en begon ik weer te stralen en lukte de dingen wel. Ervaar ik weer die moeiteloosheid en zit ik in een flow, en zit ik in een enorm manifestatieproces. Komen de successen nu en voel ik dat alle lessen die ik de afgelopen tijd geleerd heb, op zakelijk, spiritueel en relationeel gebied ik kan delen met anderen. Om zo stralend en succesvol te ondernemen. Stralend ondernemen door je zielsmissie te vinden en daar trouw aan te blijven.

https://www.facebook.com/MirandaBroerenDeLivestreamer/videos/1777379985921583/

Miranda Broeren
delivestreamer.nl

19 januari 2017

————————————————————————————————————————-

Mary, Dank voor een hele mooie middag met elkaar.
Met ons bedrijf Flying Elephants hebben we met elkaar als afsluiting van een intensief jaar een ‘Masterclass Astrologie in Business’ gedaan met Mary van Belzen. Zij heeft ons opmerkelijk goed inzichten gegeven hoe ieder van ons kan bijdragen aan onze missie én aan onze persoonlijke ontwikkeling. Zelf voel ik me enorm aangemoedigd om met extra energie het podium te pakken en mensen en organisaties richting en houvast te geven bij hun veranderingen. Dankjewel!

Floor de Ruiter, Partner van Flying Elephants

18 december 2016
————————————————————————————————————————-

Hi Mary, je coachingsessie van de week heeft me enorm geholpen!! Dankjewel. Met name je tip om meer in mijn vrouwelijke rol en minder assertief werkte direct. Prachtig om te zien. Tja het was me bekend maar soms moet je het weer even horen. Wens je heerlijke dagen!! Liefs Monique
27-12-2015

—————————————————————————————————————————-

Beste Mary,
Ik vond het een heel bijzonder gesprek gisteren. Het voelt voor mij als een herinnering aan wie ik ben. Het was echt treffend en ik voel me sterker. Ook vond ik het fijn dat je ook de andere gebieden erbij betrok, je eigen ervaringen deelde en verbanden wist te leggen. Je uitleg was ook erg goed. Ook wat betreft wat er speelt mijn relatie vond ik het bijzonder dat dit te zien was in mijn horoscoop.

Nogmaals dank!
Groeten Olivia
27 november 2015
————————————————————————————————————————-

Ik heb bij aanvang voor Mary van Belzen gekozen omdat Astrologie op een mooie manier door haar wordt gebruikt waardoor je weer verder kan komen. Het verklaart een hoop dingen en het helpt je om te ondernemen op de manier die bij jou past. In mijn geval is er een ommekeer ontstaan in mijn ondernemerschap. Bij aanvang van het coachingstraject dacht ik dat ik flink met internetmarketing aan de slag moest. Tijdens het coachingstraject met Mary heb ik een hartskeuze gemaakt en bereid ik nu voor waarvoor ik op de aarde ben gezet: het coachen van mensen op spiritueel vlak. De marketing is er wel, maar krijgt een heel andere dimensie dan toen ik startte met het coachingstraject.

Mijn website ga ik aanpassen. Ook een coachingsbedrijf op spiritueel vlak heeft een coach nodig.

Kortom, ik beveel Mary van Belzen van harte aan.

Frank Zuijdweg, zelfstandig ondernemer http://www.frankzuijdweg.nl/

19 oktober 2015

————————————————————————————————————————-

Hoi Mary,

Door het competentieprofiel voelde ik mezelf wel sterker in de schoenen staan waardoor ik makkelijker durfde uit te spreken wat ik nu echt wilde. Het was allemaal heel herkenbaar voor mij, dit ben ik gewoon. Vreemd dat je het pas echt ziet als een ander het zegt. Afgelopen Vrijdag een gesprek gehad met manager. Dit ging heel goed, er volgt nu een gesprek met personeelszaken om te gaan kijken of er een oplossing is.
Of het echt gaat lukken is nog de vraag, de banen (buiten de zorg) liggen in de organisatie niet voor het oprapen, dus blijft afwachten. Ik moet wel bekennen dat ik behoorlijk tegen de event. studie op zie, ben bang dat het te hoog gegrepen zal zijn. Merk dat dit mij nu bezig houd.

Gerrie Peters, zorgverlener
20 oktober 2015

————————————————————————————————————————-

Hallo Mary,

Dankje voor de geluidsname. Dit weekend heb ik ons gesprek nog eens beluisterd en verder op me laten inwerken. Ik kan echt zeggen dat het consult me een breder perspectief op mijzelf en mijn leven heeft gebracht. De dingen die ik ervaar en beleef kan ik nu in het grotere geheel van mijn zielsontwikkeling zien. Dat geeft me een meer begrip, en daardoor zowel meer rust als meer energie en focus. Fijn!

Dankjewel voor al je informatie en tot ziens!

Groeten Anja

————————————————————————————————————————-
Mary ik ben blij met je eZines. Ik denk nog regelmatig aan je. Ik vind je bijzonder en vond het zo fijn om met je te praten. Ik voel me in ons contact thuis. Als jij schrijft over de essentie van ieder dan denk ik dat mijn essentie sterker wordt van de jouwe. Dat is een feest op zich en dat wilde ik je zeggen.

Merlijn Kooyker, buro deliefde | life- & relatiecoaching en EFT relatietherapie
24-08-2015

————————————————————————————————————————-

Hallo Mary,

Enige tijd geleden heb ik van jou een astro consult gehad dat ik als zeer prettig heb ervaren.
Al een tijdje liep ik met een aantal vragen rond waar jij mij helder en duidelijk inzicht in heb gegeven. Ook vind ik hetgeen jij mij vertelde over de thema’s in mijn leven, direct herkenbaar. Ook niet onbelangrijk is dat je een lief en betrokken mens bent om mee te praten, geen onderwerp is voor jou raar en daardoor is alles bespreekbaar geworden.
Ontzettend bedankt voor alles wat jij mij aangereikt hebt met dit consult.

Liefs,

Lisette van der Steen
21-7-2015

————————————————————————————————————————-Een tijdje geleden heb ik per toeval Mary aan de telefoon gesproken en t was een heel bijzonder en mooi verhelderend gesprek. Ze wist via mijn geboortedatum zoveel te vertellen over mij en mij zo weer een goede richting in te krijgen. Zeer veel indruk gemaakt. Later heeft ze mij nog een keer op afspraak ruim een uur aan de telefoon vanalles verteld wat zo helder binnenkwam. Door haar heb ik ook de keuze kunnen maken voor de opleiding die ik binnenkort ga starten. Advies nodig op persoonlijke ontwikkeling? Ik kan haar aanraden!!

Beoordeling: 5*****

Louise van den Heuvel
18-7-2015

————————————————————————————————————————-

Hi Mary,

I want to thank you very much for this experience, youu told me many thinks about myself and make me feel more self confidence about me. And I like that….
I will definitely come back to you in the autumn to charge myself with new energy 🙂
We can keep in touch
Thanks for the links and information
Mp-3 was a very good idea so I could hear myself on the side.
See you soon!

Thanks
Ana Durguz
3-06-2015

————————————————————————————————————————-

Dank je Mary voor het zeer inzichtgevende gesprek
Het was een echte eyeopener voor mij!!
Na vele jaren spiritueel werk en bewustzijnsontwikkeling heeft dit gesprek
me absoluut op een kristalheldere wijze inzicht gegeven in mijn
soulsignature!!
Weer een stap dichter bij mijn hogere zelf!!
Je bent een mooie en wijze dame , dankbaar dat jij op mijn pad kwam…..

Veerle Donne
5-6-2015

————————————————————————————————————————-

Ik heb vanmiddag een zeer mooi gesprek gehad met Mary en wil daar graag anoniem een stukje over schrijven.
Voor Mary
Ik heb vanmiddag een zeer verhelderend gesprek gehad met jou. Heb veel inzichten in mijzelf en mijn kwaliteiten gekregen .Dit heeft mij een enorme positieve boost gegeven en een enorme kracht en zin om verder mijn pad te gaan bewandelen.
Mijn dank daarvoor is groot ! Je bent sowieso een zeer fijn mens om mee te praten !
Ik heb eindelijk mijn doel in het leven weer duidelijk voor mij en dit geeft mij meteen energie !

Liefs van een Vis 🙂
20 mei 2015

————————————————————————————————————————-
Uit eigen ervaring kan ik aangeven dat de sessies met Mary erg waardevol zijn. Het brengt mij heel snel naar de essentie en laat mij heel duidelijk zien welke stappen ik te zetten heb om mijn doelen te bereiken en dus ook waar ik afscheid van moet nemen, omdat het niet bijdraagt aan het realiseren van mijn doelen. Je krijgt als het ware een duidelijke handleiding mee wat wel en wat niet te doen 🙂

Miranda Broeren – Vrouwen Verdienen Meer
http://www.mirandabroeren.nl/
30 maart 2015

————————————————————————————————————————-

Dag Mary,

Je hebt nog een terugkoppeling van mij tegoed. Ik heb ons gesprek als heel waardevol ervaren. Ik vond het in het begin best spannend, omdat ik toch jarenlang een vaste astroloog heb bezocht en ik daarom niet zo wist wat ik van een nieuwe astroloog kon verwachten. Ik vind het bijzonder om te merken dat je direct tot de kern kwam van wie ik ben en wat ik in dit leven kom doen. Hierdoor kan ik de gebeurtenissen die ik recentelijk heb meegemaakt nog beter plaatsen en zelfs een beetje relativeren.

Vooral heeft ons gesprek mij weer dichter bij mijn hoger zelf gebracht. Door de situatie waar ik vanaf begin maart inzat was ik mezelf een beetje kwijt. En vooral waar ik in geloof en waar ik heen wil met mijn leven. Door de inzichten die je mij hebt gegeven over de Pluto Kraak zie ik het proces waar ik in zit meer als een uitdaging en een kans om mijn leven nog mooier te laten worden. Ik voel dat ik in een positieve flow zit en dat ik mij wil openstellen voor alles wat het Universum nog voor mij in petto heeft.

Dank je wel en tot een volgende keer.

E.

29 maart 2015

——————————————————————————————————————–

Wat een mooie coachsessie heb ik vanmorgen mogen ontvangen van Astrologe @ Mary van Belzen van Astro-Essence Astrologie & Coaching. In deze eerste van zes sessies hebben we vanuit mijn horoscoop gekeken wat mijn levensdoel is waar mijn, (ziels)kwaliteiten en talenten liggen, mijn uitdagingen, belemmeringen en waar deze belemmeringen vandaan komen. Wat mijn blinde vlekken zijn in mijn talenten en welke stappen ik te nemen heb ondanks mijn onbewuste angsten om mijn zielsverlangen te kunnen realiseren en leven.

Ik kijk nu al uit naar de volgende vijf sessies.

http://www.astro-essence.nl/astrologie-c…/coachingsprogramma

Miranda Broeren, marketingcoach
Vrouwen Verdienen Meer

30 januari 2015

————————————————————————————————————————-

Lieve Mary,

Ik wil je graag nog even bedanken voor het fijne en voor mij heel verhelderende gesprek wat ik met je heb gehad.

Ik heb er gisteravond en nu nog steeds aan gedacht. Ik heb veel van je woorden meegeschreven zodat ik het kan teruglezen.
Wat vond ik het fijn om met je te praten Mary!
Je hebt me heel duidelijk gemaakt wat de bedoeling is voor mij, mijn levensdoel; thuiskomen bij mezelf en mijn innerlijke rust vinden.

Je woorden hebben me echt geraakt op een manier dat ik heel gemotiveerd ben om er mee aan de slag te gaan.
Mij niet meer zo bezig houden met mijn partner en wat hij doet en niet doet. Ik heb goed begrepen wat je allemaal zei en voel het nu als een uitdaging om daar te komen, helemaal bij mezelf.
Het motiveert me ook weer zo om met de astrologie bezig te zijn. Mijn wens is ook een eigen praktijk te starten als de tijd rijp is. Ik heb al heel wat horoscopen gemaakt maar ik heb nog niet het vertrouwen dat ik genoeg weet. Ik wil mensen graag iets mee geven zoals jij dat gisteravond bij mij deed. Zoals levensopdracht etc.

Ik heb je site gevonden en zie dat je een praktijk hebt in Amsterdam. Ik woon in Amstelveen dus ik kom bij je voor een consult. Lijkt me fijn. Ik zie ook dat je ook een Schorpioen bent, wat leuk.

Nogmaals heel erg bedankt voor gisteravond, je hebt mij weer de goede richting ingeholpen.

Veel liefs van
S. uit Amstelveen
29 augustus 2014

————————————————————————————————————————-

Mary, wat ben je een kanjer, kort maar krachtig! Je bent nog niet van me af, ha ha!
Het Leeuwinnetje.

4 augustus 2014.

————————————————————————————————————————-

Lieve Mary,

heel hartelijk bedankt voor al je inzichten.

Je bent de eerste (!!) die mij zelf dingen liet inzien.
Zaken die in mij zitten en die door het gesprek vanzelf
bij mij naar boven kwamen.
Niet alleen dat creativiteit in mij zit, maar ook wat precies.

Keihard werken om dit verder naar boven te halen,
gaat nu volgen.
Geloven in jezelf is daarbij zo belangrijk!.

Je staat onder mijn Favorieten 🙂

Groetjes Christa (Schiedam)

23 maart 2014
—————————————————————————————————————————

Hallo Mary,

Ik vond het consult heel prettig en je hebt hele rake dingen gezegd. Ik herken heel veel van wat je vertelde, het is een bevestiging van wat ik eigenlijk al wist. Maar ook nieuwe dingen en verrassende inzichten (die ik ook na het consult nog kreeg).
Wat ik er mee ga doen? In ieder geval ga ik sporten ( hardlopen). Wat betreft het loopbaan gedeelte, dat gaat wat meer tijd kosten. Maar jij hebt me daarbij zeker geholpen, door meer inzicht in mezelf en het waarom van de dingen.

Ik heb je naam aan een collega gegeven.
Nog bedankt, en wie weet tot ziens !

J. (het Gooi)

20 januari 2014

—————————————————————————————————————————

Hallo Mary,

Het was voor mij erg prettig om bevestiging te krijgen. Omdat ik twijfelde was het erg fijn om van jou te horen dat het ook in de sterren staat en dat het allemaal zo moet zijn. Ik merkte meteen aan mezelf dat ik niet meer denk in óf ik een eigen praktijk zal beginnen maar dat ik nu meer bezig ben met hoe. Ook merk ik dat ik er erg enthousiast van word dus het heeft mij toch weer een zetje in de juiste richting ‘geduwd’.

Het is voor mij ook altijd leuk om met iemand te praten die zelf ook met spiritualiteit bezig is en ik vond het zeker interessant om eens nader kennis te maken met astrologie. De geluidsfragmenten zijn prima te beluisteren!

Dank je voor de mooie inzichten en groetjes

J de Vink

19 januari 2014

—————————————————————————————————————–

Beste Mary,

Na ons gesprek heb ik het e.e.a. om over na te denken om vervolgens aan te pakken! Mijn expressie ligt in het begeleiden van anderen. De ander kunnen raken, stimuleren en op weg helpen. Dat is de essentie. Ons gesprek heeft me goed gedaan, dank daarvoor. En ik ben mezelf dankbaar dat ik contact met je heb gezocht!

Binnenkort neem ik contact met je op om een begeleidings/coachingstraject af te spreken.

Charlotte franken

13 januari 2014

——————————————————————————————————————

Lieve Mary

Hartelijk dank voor je consult, het was heel verhelderend. Je benoemde dingen over mij en van mij die ik eigenlijk wel wist, maar niet durfde te geloven. Ik heb in dit gesprek de kracht gevoeld en gekregen dit wel te doen. Het consult heeft mij veel inzichten gegeven. Ik voel me krachtig en vol van vertrouwen om dingen aan en op te pakken. De training die ik wil gaan volgen is de training mediamieke gaven.

Joke van den A.

11 januari 2014

——————————————————————————————————————–

Beoordeling: ***** Mijn astrologieconsult met Mary was verbluffend – zo accuraat!!! Ik kon me helemaal herkennen daarin & haar bevindingen 100% beamen. Heb er veel aan gehad – het bevestigde mijn eigen vermoedens & tot de dag van vandaag put ik nog kracht uit haar consultatie. Een echte aanrader als je je carrière of levensloop weer op de rails wilt krijgen.

Ian Stevenson

15 december 2013

—————————————————————————————————————-

Beste Mary,

Ik wil je nog even laten weten wat ik van het consult vond. Ik ben er tevreden over! Naast een aantal zaken die ik al wel wist, zijn er mooie nieuwe eye openers geweest. Het mooiste vond ik de concrete(re) invulling van mijn wens om een eigen praktijk te starten. Daar heb ik lang op zitten puzzelen en de suggesties die je deed liggen zo dicht bij me dat het goed aanvoelt. Ik ben dus met veel enthousiasme huiswaarts gereden en nu, een paar dagen later, voel ik dat enthousiasme nog steeds. Ik heb zin om nieuwe plannen te gaan uitwerken en dat was het belangrijkste dat kon en moest gebeuren!

Het rapport is interessant om na te lezen, maar de verdieping en dus ook toegevoegde waarde zit absoluut in je mondelinge toelichting en het gesprek dat daardoor ontstaat.

Hartelijk dank!

Groeten,
A.v.N.

8 december 2013

—————————————————————————————————————————

Dag Mary,
Dank je wel voor je bericht. Het is fijn om jouw woorden nog eens terug te kunnen lezen. Wat ons gesprek mij heeft opgeleverd is dat het innerlijke mentale en emotionele lijntjes verbindt. Dat geeft mij houvast in deze periode waarin er veel gebeurd in mij. Die houvast zorgt ervoor dat ik met meer vertrouwen de stappen blijf zetten die ik nu moet zetten. Jij benoemt dingen naar mij en over mij die ik zelf wel wilde maar eigenlijk (nog) niet durfde te zeggen. Het maakt het makkelijker om moedig voorwaarts te gaan. Dank je wel daarvoor.

M.K.

25 november 2013

————————————————————————————————————————-

Beste Mary, ik was het weekend weg, maar wilde je nog even laten weten dat ik heel blij was met het consult. Ik kwam met een andere vraag, maar ervaar dat we het gehad hebben waarover het moest gaan. Dus dank je dat je het gesprek daar (telkens weer) naar toevoerde.

Ik heb het gevoel dat je op een deur gewezen hebt die er altijd wel was, maar wat versluierd was doordat een en ander me niet mogelijk leek. De rest is natuurlijk aan mij om uit te zoeken, maar de impuls is helder binnen gekomen. Nogmaals hartelijk dank van

Marielle Rozemond, trainer

24 september 2013

—————————————————————————————————————————

Mary heb ik leren kennen als een kundige warme hartelijke vrouw. Ze neemt de tijd voor je en geeft je het gevoel dat je welkom bent, waardoor je je gelijk op je gemak voelt.
Haar consult heeft mij inzichten gegeven in wie ik ben, waarom ik hier ben en ook waarom bepaalde dingen nog niet lukken. Waar ik in kan groeien.
Naast haar astrologische kennis beschikt ze ook over een fijne intuitie, waardoor een consult bij haar meer diepgang krijgt en echt op je persoon is afgestemd.

R.K.
2 september 2013
—————————————————————————————————————————

Hoi Mary,

Ik wil je nog even hartelijk bedanken voor het interessante gesprek van 17 mei.
Heel fijn om mijn leven eens via een heel andere… heldere invalshoek te bekijken. De meeste dingen vallen nu wel op zijn plek.

Ik ben vandaag bezig geweest met opmaken van een uitnodiging voor een workshop schilderen, dus dat is al stap 1 😉

Als ik verder hulp nodig heb …dan weet ik je zeker te vinden!

Hartelijke groeten.
Sylvia

12 juni 2013

—————————————————————————————————————————

Hoi Mary,

Het was een prettig consult waarin vooral de grote lijnen goed naar voren kwamen.
Het maakt me rustig omdat het meer richting geeft aan mijn leven en omdat het een bevestiging is.
Al met al ben ik heel tevreden, en ik heb ook al 2 mensen naar je doorgestuurd.
Ik laat je weten hoe het met mijn carrière verder gaat!

Met hartelijke groet!
Maartje

26 april 2013

—————————————————————————————————————————

Hoi Mary,

Ik heb heel veel aan mijn consult gehad & meerdere keren het rapport gelezen. Waanzinnig hoe het je op deze manier gelukt is om zo’n ‘spot on’ omschrijving van mijn karakter neer te zetten – er is veel meer tussen hemel & aarde! Ik wil het nog eens uitgebreid met je hierover hebben. Ik vond het fijn om bij jouw op bezoek te zijn – je hebt helende krachten! Ik werd kalm & rustig & het leek alsof de tijd (& mijn gedachten) even stil stonden – heerlijk! 😉

Ian Stevenson,

20 april 2013

—————————————————————————————————————————

Hallo Mary,

Bijzonder bedankt voor het verhelderende consult dat ik van je heb mogen ontvangen.
Door jouw concrete- en praktische adviezen, heb ik besloten de ingeslagen weg te blijven volgen.
Ik ben met die waardevolle tips direct aan de slag gegaan en dit heeft me weer een enorme motivatie- en energieboost gegeven.
Ik wil Mary bij deze, van harte aanbevelen vanwege haar astrologische vakkennis, haar scherpe heldervoelende vermogens, haar brede levenservaring en daarmee ervaringsdeskundigheid en niet in de laatste plaats haar aimabele persoonlijkheid.
Ik zal haar zeker over de resultaten op de hoogte houden.
Mary nogmaals bedankt en heel veel succes met je werk!

Hartgroet,

André

18-3-2013

—————————————————————————————————————————

Mary,

Via deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor je telefonische consult van vanavond. Was super fijn. Ik heb je website bekeken en je gegevens opgeslagen. 🙂

Met vriendelijke groeten, Ad

7-3-2013

—————————————————————————————————————————

Ik wil je bedanken voor het fijne telefonische consult van gisteren.
Wat je zei klopte allemaal! Het gaf me weer overzicht en een doel om aan te werken.

Hartelijke groet, M

4-2-2013

—————————————————————————————————————————

Reactie op de astrologie workshop ‘sterrenkijken’ die werd gegeven in Antwerpen:

‘Het was een hele leuke en interessante ervaring voor ons allemaal’.

‘Een leuke confronterende spiegel’

Stéphanle Anzellotti, executive assistant, Andreas STIHL NV

23 januari 2013

—————————————————————————————————————————

Hi Mary,

Ik ben erg blij met ons consult.
Er is veel op zijn plek gevallen.
Ik ben al een aantal jaren bezig met persoonlijke ontwikkeling en ondanks deze inspanning leken sommige gevoelens niet te verdwijnen en kon ik er ook niet echt mijn vinger op leggen waar het vandaan kwam.
Ik had wel een idee maar de bevestiging was wel welkom.

De gevoelens over mijn potentieel kwamen duidelijk naar voren en waarom ik deze tot nu toe niet voluit benut.
Ook over gebeurtenissen in vorige levens die nu nog invloed hebben op mijn leven in het hier en nu.
Dit consult heeft me de bevestiging gegeven over een aantal kwesties en gevoelens, hierdoor kan ik nu de keuze maken om anders te handelen.

Nogmaals hartelijk dank en tot snel als ik mijn nieuwe project heb ingeschreven bij het KvK.

Warme groet,
Roel Vinck, natuurgeneeskundige en ondernemer.

4 januari 2013

—————————————————————————————————————————

Hartelijke dank voor uw telefonisch consult die ik net via antwoordeneninzichten met u heb gehad. Het was een verrijking. Ik heb dit niet direct aan de telefoon gezegd vandaar dit berichtje. Hartelijke dank.
Ik zal zeker uw nieuwsbrief lezen.

Groetjes,
Dominique Wielfaert.

21 november 2012

—————————————————————————————————————————

Ik wil Mary een groot compliment geven hoe zij mij – inzicht heeft gegeven aan de hand van mijn horoscoop. Zij is integer, liefdevol en heeft een macht aan kennis. Zo frappant wat zij mij kon zeggen en mij inzicht kon geven waar ik sta en waar ik heen ga, wat mijn bestemming zal zijn. Ook werden mijn handvatten gegeven om niet steeds in mijn valkuil te trappen. Mocht je concrete antwoorden willen dan zou ik haar willen aanraden.

Nogmaals, Mary superbedankt voor je hulp.

Ellen Bos, secretaresse

14 november 2012

—————————————————————————————————————————

Ik ken Mary persoonlijk en heb vorig jaar een aantal consulten van haar gehad en ik kan je haar echt aanbevelen. Ze is helder, oprecht en concreet in haar raadgeving en met haar inzichten. Ze geeft je tools en tips zodat je het in je dagelijkse zakelijke onderneming in kunt zetten. Je kan er meteen mee aan de slag. Als je een eigen bedrijf wilt opzetten en je hebt daar hulp bij nodig dan is zij daar de aangewezen persoon voor.

Anouk Wijnbergen, Jungiaans analytisch therapeut, voetreflexzone masseur, kindercoach en reiki behandelaar, ZZP-er.

20 oktober 2012

———————————————————————————————————-
Hallo Mary

Ik heb net de telefoon neergelegd en ik voel de energie van een goed gesprek, goede adviezen en herkenning door mijn lijf gaan. Ik wist niet dat het lezen van een horoscoop zoveel inzicht zou kunnen geven in mij als persoon, mijn verleden, heden en toekomst. Ik was echt verrast door de punten die je noemde en ik heb een handreiking gekregen om mijn kwaliteiten te gaan ontwikkelen, begrip gekregen voor mijn karakter en houding t.o.v. de mensen om mij heen en energie om me verder te ontwikkelen. Dank daarvoor ! Ik houd je op de hoogte

Groetjes, Ulrike.

18 oktober 2012
———————————————————————————————————
Lieve mensen,

Heb net gebeld met Mary via Antwoorden en Inzichten. Ik ben zo blij met haar uitleg. Wat is het toch heerlijk dat er zulke fijne mensen als jullie zijn, die wij zomaar kunnen bellen met onze vragen. Ik heb ook wel eens contact gehad met Marleen en Barbara. In een woord jullie zijn geweldig. Ik ben jullie allemaal heel dankbaar. Jullie helpen mij enorm met jullie wijze woorden en bijzondere gave.

Heel veel dank, Car.

oktober 2012
——————————————-

Mij nog aan het verwonderen over ’t onverwachtse & inspirerende gesprek dat ik had met Mary van Belzen #nieuwe inzichten #bijzonder #aanrader
Wat een cadeautje gisteren zeg.. Voel me rustig en gelukkig met dit inzicht. 30 en 31 aug volg ik Reiki 1. Zo gelijk maar tot actie! Dank!!

Carola Rodrigues, sales, ondernemer bij Lagosto.

8 augustus 2012,
————————————————————————-


Hoi Mary,

Allereerst wil ik je nog eens hartelijk danken voor het hele goede consult wat ik van je gekregen heb.
Het heeft me deuren doen zien, waarvan ik niet eens wist dat ze er waren en ik durf ze open te zetten ook nog! Zo fijn om bevestiging te krijgen in mijn talenten, ik voel me gesterkt door ons gesprek. Ik sta letterlijk meer in mijn kracht en ik vind het heerlijk.

Saskia, zorgverlener.

24 juni 2012

——————————————————————————

Vandaag mijn doel en mijn waarden onderzocht samen met astrologe Mary van Belzen; de volgende belangrijke stap in mijn onderneming…Blij!

Saskia Spaninks, zorgbegeleider Amarant/ Energetisch werk en sjamanisme

20 juni 2012

———————————————————————–

Hoi Mary,

Het gaat goed met mij. Ik heb op mijn gemak het verslag nog eens gelezen en alles laten bezinken.
Wat vooral erg leuk is, is dat ik er zoveel in herken, maar ook dingen lees die mij laten begrijpen waarom ik doe zoals ik doe.
Ook maakt het dat ik er zin in heb weer verder te gaan met plannen maken en uitvoeren. Een passend traject voor mijzelf vinden en daar mee aan de slag.
Dus al met al word ik er erg vrolijk van en ook zeker een stuk wijzer. Daarnaast geeft het een soort van rust…heerlijk.

Hedwig, jeugdhulpverlener

17 juni 2012

———————————————————————–

“Het astrologische consult heeft bijgedragen aan de bewustwording van mijn talenten en kwaliteiten en hoe ik deze kan inzetten. De herkenning en bevestiging die ik daardoor kreeg heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven, niet alleen in mezelf, maar ook in de toekomst. Waardoor ik de stap heb durven nemen naar een leidinggevende functie.”

Maureen Birney, theaterregisseur, videomaker bij zelfstandig ondernemer. zieworks.nl

10 mei 2012

———————————————————————————————————–

Over Mary,

Helder. Geïnspireerd. Prachtige sprekende persoonlijkheid. 🙂

Merlijk Kooyker-Heemskerk, coach, trainer intuitieve ontwikkeling.

20 april 2012

———————————————————————————————————–

Heel erg bedankt Mary, Vond het gesprek super interessant en verhelderend. Ik kom je gauw eens opzoeken. Een aanrader, Rode draad ontrafelen.

Petra van der Kooi, Trainer at Ki-kracht

22 maart 2012

———————————————————————————————————–


Hallo Mary

Het lijkt er op dat jij je kunt verbinden met de pure bron binnen jezelf. wanneer je in je ‘werk’ connect met anderen. Grotendeels bevrijd van je ego, je denkmachine waarmee de meeste mensen zich identificeren als hun ware zelf.

27 november 2011

Liefdevolle groet van Matu, pianostemmer. pianostemmer.vona.nl

——————————————————————————————————–

“Een astrologie consult bij Mary kan ik iedereen van harte aanbevelen, is werkelijk ongelooflijk hoe raak dit is en ik ben een behoorlijk kritische maagd! Ik was zeer onder de indruk van haar juistheid.”

25 november 2011

Maureen Birney, regisseur, videomaker bij zelfstandig ondernemer. zieworks.nl

———————————————————————————————————–

Reactie op de astrologie workshop van afgelopen zaterdag: “Ik vond dat je erg prettig inspeelde op het groepsgebeuren, er werd een moment gecreëerd waarin op een goede manier over “de zaken des levens” gesproken werd. Voor mij persoonlijk gaf je mij een boodschap die aansluit bij de ontwikkelingspunten die ik mij de laatste tijd ten doel stel; het zoeken naar verbinding in het contact wat ik maak.”

21 november 2011

Gerald

———————————————————————————————————–

Reactie op de astrologie workshop: “Ik heb het als zeer interessant ervaren. Ik was trouwens kapot op de één of andere manier…. Ben over het algemeen zeer kritisch. Heb op universiteit geleerd niet alles voor zoete koek aan te nemen. Daardoor kan ik soms moeilijk open staan voor een andere zienswijze.”

21 november 2011

Rogier

———————————————————————————————————

Beste Mary,

Hierbij mijn reactie op mijn consult bij jou.

Ik had er vooraf geen twijfel over dat ik bij jou moest zijn en heb precies ontvangen wat ik nodig had. Dat op zich is als een bijzondere ervaring. Ik heb je ervaren als oprecht en vakkundig.

De afgelopen twee jaar heb ik veel aandacht geschonken aan mijn persoonlijke ontwikkeling en al veel inzicht gekregen. De herkenning van de thema’s, groeimogelijkheden en persoonlijke beperkingen in het verslag dat jij voor mij maakte schenkt me vertrouwen. Vertrouwen in mijn gevoel, mijn intuïtie en persoonlijke beleving. Hernieuwd vertrouwen in de samenhang der dingen. Ik heb het gebruikt om wat ik al aan inzicht verzameld had in een logisch kader bijeen te brengen. Binnen dat kader kan ik nu vol vertrouwen een focus kiezen voor dit moment.

Hartelijke groet,

Merlijn, coach, trainer, intuïtieve ontwikkeling.

1 september 2011

———————————————————————————————————–

“Ik had niet gedacht dat er zoveel in je blauwdruk vastligt in je zielenspoor.”

Agnes

———————————————————————————————————–

Erg leuk om het algemene gevoel dat ik zelf had over mijn persoon en levenspad concreet te kunnen vertalen. Ik heb het consult ervaren als iets dat net dat beetje houvast geeft richting de toekomst. Op een bepaalde manier ook fijn om eens op een serieuze manier met iemand te spreken over astrologie.
Feit is dat het informatie is die ik nooit meer vergeet en je waar ik waarschijnlijk zo nu en dan aan terug zal denken.

Sharon

———————————————————————————————————–

Ik vond het super-interessant en had graag nog veel meer willen vragen en weten! Wat een wereld aan informatie is hierin te ontdekken. Het consult heeft voor mij vooral veel bevestigd. Met name dat ik op de goede weg zit.  Ik wil er graag nog over doorpraten. Ik overweeg ook om voor een jaarhoroscoop langs te komen.

Jessica

———————————————————————————————————-

Ik vond het gesprek erg fijn. Ik voelde me vooral erg op mijn gemak en het heeft me aan het denken gezet. Het verbaasd me dat je dat allemaal kunt lezen uit mijn horoscoop, echt heel mooi. Ik vind het rapport duidelijk en alles wat we besproken hebben komt daarin goed naar voren.

Maaike (politieagente)

2011

———————————————————————————————————————————

Ik vond het een verrassend gesprek en heel kloppend. Het consult heeft me aangemoedigd om verschillende richtingen te onderzoeken die ik zelf nog niet serieus genoeg had overwogen. Sinds het gesprek zijn er al heel veel dingen in gang gezet en beetje bij beetje aan het veranderen. Ik heb het idee dat het consult mij een beeld heeft gegeven en bevestiging van wie ik in de basis ben en niet alleen wie ik ben geworden door verwachtingen en normen en regels. Ik probeer nu met veel meer dingen mijn gevoel in te zetten (hoewel dat nog steeds wel lastig is 😉 en mijn sociale antenne als kracht in te zetten. Door meer bewust te zijn van wie ik in de basis ben, wordt het ook makkelijker om daar op te varen. Natuurlijk heb ik nog veel te ontdekken en vind ik dat ook leuk, maar dit heeft me echt al geholpen. Ik ben nu een aantal richtingen aan het onderzoeken en heb het idee dat door alle gesprekken die ik voer ook veel puzzelstukjes in elkaar vallen. Ons gesprek is hier de basis van geweest, dus heel erg bedankt voor deze mooie ervaring!

Jacomijn

———————————————————————————————————————————

De sessie vond ik geweldig en ik adviseer het ook iedereen. Alles klopt gewoon heel bizar. Ik ben ook geheel aan het veranderen dank zij jou geweldig ik ben opener en duidelijker naar iedereen en dat bevalt me heel goed. Sta ook veel positiever in het leven, ik heb ook in mijn werk een rust periode in gevoerd en dat geeft een heleboel rust.   Ik ga je zeker nog eens ontmoeten.  Dank je voor de verandering in mijn leven.

22 februari 2010

Met warme groet,

Clasien

———————————————————————————————————————————

Het consult heeft me veel stof tot nadenken gegeven en ik wil daar daadwerkelijk ook echt iets mee doen, praktisch gezien. Ik voel ook gewoon, dat er voor mij eigenlijk geen weg terug meer is. En dat de dingen zijn, die ik echt radicaal wil veranderen.

Christina, administratief medewerker


Reactie op de workshop:

Wij een ontzettend leuke, bijzondere en leerzame sessie bij jou gehad. We hebben er met elkaar nog heel wat uurtjes over nagepraat. Bijzonder om elkaar na zoveel jaar toch weer beter te kunnen leren kennen en begrijpen!

Marie-Charlotte
19 maart 2011

———————————————————————————————————–


Ik ben blij en dankbaar dat ik een astrologisch consult van jou heb mogen ontvangen. De manier van werken sloot precies bij mij aan en ik herkende me volledig in de informatie die je hebt aangedragen. Het heeft me meer inzicht in mezelf gegeven, zodat ik weet wat mijn mogelijkheden en kernkwaliteiten zijn. Hierdoor kan ik met meer vertrouwen de toekomst tegemoet gaan en belangrijke keuzes maken.

Je legde me in eenvoudige taal de tekening van de geboortehoroscoop uit, zodat ik de informatie beter kon begrijpen. Ook gaf je me de ruimte om belangrijke kwesties uit mijn leven te vertellen, die iets zeggen over wie ik ben en waar ik op dit moment vragen over heb. Aan de hand van wat jij vertelde kwamen er nieuwe vragen op. En verschillende keren kon je op die manier extra informatie uit mijn horoscoop halen en die aan mij vertellen en toelichten. Het was een natuurlijk proces en contact tussen ons en geen eenrichtingsverkeer, zoals ik eerder wel voor een groot deel ervaren heb bij een andere astroloog. Toen was er maar een uur om mijn geboortehoroscoop toe te lichten. Voor mij is het belangrijk dat er ruimte is om de dingen goed te kunnen plaatsen en  om vragen te stellen. Bij die andere astroloog was minder openheid en ruimte voor mij om stil te staan bij de dingen die gezegd werden.

Ik vind het ook erg fijn dat je de horoscoop vooraf op papier concreet voor me hebt kunnen uitwerken. Hierdoor kan ik de informatie er weer regelmatig bij pakken en er de dingen uithalen die voor mij op dat moment van belang zijn, zoals informatie over loopbaanmogelijkheden. De informatie kan op die manier langzaam tot mij doordringen en een plek krijgen. Ook heb je extra uitleg gegeven over de planeten en tekens van de horoscoop, waardoor ik het allemaal beter kan begrijpen.

De opname van het consult op CD vind ik ook erg waardevol, omdat ik die weer rustig terug kan luisteren. Hierin komen nog extra dingen aan de orde en hoor ik ook de vragen die ik heb gesteld en waarop ik antwoord heb gekregen. Tijdens het consult heb je veel verbanden getrokken, waardoor ik meer informatie krijg over mijn mogelijkheden en kwaliteiten.

Nogmaals bedankt,

Ester, organisaties voor welzijn

december 2009

———————————————————————————————————–

De sessie was echt verhelderend voor me – alsof ik langzaam aan het ontwaken ben daar ik me langs de kant van de weg bevond; nu sta ik er weer stevig op en ben goed vooruit aan het lopen. Er zijn ook enkele serieuze veranderingen sinds de sessie bij jou. Na lange reflectie leek het me best open uit te drukken wat ik voelde en welke weg ik wil inslaan mbt werk – leven. Ik sprak erg openhartig met mijn baas en daardoor is de werksfeer nu prettiger.  Ik mijn relatie ben ik door open communicatie en de zoektocht naar meer ruimte binnen mijn relatie tot meer duidelijk gekomen. Sinds dit weekend zijn we uit elkaar omdat ik geen andere uitweg meer zag : we hadden beide een zelfde einddoel doch de wegen en de middelen die we wensten te gebruiken waren geheel tegenovergesteld. Voor mij is dit een heuse sprong in het diepe en zwarte water – een confrontatie met mijn grootste angst: gevoel van eenzaamheid – angst geen goede partner meer tegen te komen… en mijn beste vriend kwijt zijn. Gelukkig is er ook een diep vertrouwen, dat alles wel goed zal komen.  Ik kijk ernaar uit om rond mijn verjaardag een jaarhoroscoop bij je te laten maken.

An, leidinggevende in een commercieel bedrijf


Het consult dat ik bij jou gehad heb ik als zeer bijzonder heb ervaren. Het gesprek dat ik met jou heb gehad heeft mij erg bezig gehouden. Wat je me vertelde en de blauwdruk dat beschreven staat in het naslagwerk vind ik verbluffend. Ik sta gewoon versteld. Het is voor mij nu heel duidelijk. Vooral ook de beschrijving van vorige levens en de geboorteweigering. Ik heb altijd al gevoeld dat er meer in me zit. Toch is er ook veel herkenning. Ik moest het kwijt en ben dezelfde avond nog naar mijn ouders gegaan om het te delen. Ook zij staan verbaasd over de details die zo herkenbaar zijn. Ik voel nu al dat ik meer geloof in mezelf heb gekregen en wil dit ook vasthouden. Ik ben er van overtuigd dat mijn vertrouwen in mezelf steeds sterker gaat worden. Ik ben jou zeer dankbaar en ook dat jij op mijn pad bent gekomen. Als het ooit ter sprake komt met iemand dan beveel ik je zeker aan. Ik kijk nu al uit naar de volgende afspraak.

Marleen, coach/therapeut

———————————————————————————————————–

Ik vond het erg verhelderend en bevestigend.De begeleiding vond ik prettig, vertrouwd, persoonlijk en na afloop voelde ik me helemaal VRIJ! Ik heb inzicht gekregen in wat mijn levensdoel/pad is -VRIJHEID-, wat bij mij past en wat niet, hoe mijn persoonlijkheid in elkaar zit. Ik ben niet bang om mijn zekerheden op te geven. En de beperkingen van mij af te laten glijden zodat ik me helemaal vrij kan voelen in beweging en expressie. Doordat ik nu beter inzicht heb gekregen wat mijn levensdoel/pad is, is de vraag veranderd naar ‘hoe ga ik dit bereiken’. Ik heb een begin gemaakt door dingen te doen die echt als ‘vrij’ voelen ervaar en me ook minder in te houden in mijn expressie.

Jeroen, leidinggevende


Ik vond het heel interessant om van jou een consult te krijgen. Ik vond de wisselwerking erg fijn, er vielen tijdens het gesprek voor mij een heleboel dingen op zijn plaats. Bijvoorbeeld waar je naartoe gaat, en dat ik eigenlijk op de oude manier de dingen alleen oplos, terwijl ik graag naar iets toe wil gaan waar een groep een plaats inneemt. Een ander voorbeeld was dat je aangaf dat ik nog iets met relaties heb op te lossen.

Het heeft enorm aangesproken, op een goede manier, namelijk dat jij in mijn horoscoop een ondernemer ziet. En het stukje dat ik zoek, de verbinding, dat dat zit in mijn eigenwaarde opbouwen en vertrouwen in mijzelf hebben en in de wereld, zowel aards als spiritueel. En dat je mij iets spiritueels ziet doen, dat had ik ook niet verwacht…
Gek genoeg (of eigenlijk helemaal niet gek…) kom ik nu opeens allemaal bedrijven tegen die iets doen voor mensen met mensen en kunstenaars…….Alsof iemand me aan mijn oor trekt en zegt: kijk nou, zo kan het ook… Dus ik luister nu naar de signalen, alhoewel het me ook een onbehaaglijk gevoel geeft, omdat het betekent dat ik een heleboel dingen heb aan te gaan, vooral met mijn eigen zelfbeeld. Ik moet me er namelijk steeds op wijzen dat ik dingen WEL kan, en dat het allemaal niet meteen NU hoeft…..
Maar goed, even terug naar hoe ik jou en jouw consult heb ervaren……Goed dus. En prettig, je bent iemand bij wie ik me meteen op mijn gemak voelde, je bent duidelijk in wat je ziet, en gaat in op wat ik aan je vroeg, maar was ook heel duidelijk in wat je me nog wilde zeggen als ik het gesprek overnam….
Nu goed, een ding is zeker: Het heeft me nu al geholpen, niet alleen is er iets in werking gezet, er is ook iets op z’n plek gevallen, ook al weet ik nog niet de uiteindelijke vorm (jouw woorden).
En je hebt wegen geopend via mijn horoscoop die ik anders denk ik niet zelf had bedacht. De weg is open, waar die er voorheen afgesloten uitzag. Dus, dank je wel Mary, ik heb hier veel aan gehad, en ik kom weer bij je voor een vervolgconsult.

Nogmaals bedankt!

Welmoed,


Het gesprek vond ik boeiend. Een aantal zaken erg herkenbaar: zoals mijn interesse in maatschappelijke vraagstukken, drang om horizon te verbreden, mij op te offeren in intieme relaties en opgave om meer mijn mening te geven en meer van mezelf te laten zien. Andere zaken vond ik minder herkenbaar zoals de potentie om aan de directietafel aan te schuiven en in relaties dus ook vriendschappen erg zwart/ wit te zijn. Het spreken over de opgave om meer mijn mening te geven heeft mij nu al goed gedaan: heb al een paar keer makkelijker iets gezegd, wat ik eerder voor me zou houden. Vooralsnog zal ik m’n best doen om m’n mening te geven, te zeggen wat ik denk etc. Dat is al een mooie stap!

Dank en hartelijke groet,

Lisette


Ik ben vooral door elkaar geschud door de analyse van de horoscoop. Je analyse over mijn ontwikkelpunten en de enorme werkstress waar ik nu in ben zorgen voor veel nadenken. En daarmee voor veel verwarring. Echt aan het nadenken gezet, maar zonder concrete plannen. En, hetgeen wat ik beste kan ( coaching, consulting, ‘ door communicatie heenprikken”) zou een voor de hand liggende keuze zijn. Maar ja: inderdaad: er zijn er al zoveel, kan ik dat dan wel zo goed dat ik daarmee iets echt kan neerzetten… en dat is precies ook wat jij aangaf. Echt een confrontatie in mijn eigen hoofd, die gewoon in de horoscoop staat. Maar ja, hoe moet je dan iets in gaan zetten als je er nog niet echt in gelooft.. nou ja.. dat proces dus. Ik ben er in ieder geval druk mee. Ik heb nu helder wat mijn grootste talent is en wil daar dan ook vertrouwen in hebben.

Alvast nogmaals een warme omhelzing,

Karin, medewerker jeugdhulpverlening


Dank voor je consult! Er is inderdaad heel wat in werking gezet. Zo heb ik een baan in wording (die mijn droombaan leek, maar dan op een te grote reisafstand) afgezegd. De reisafstand en de investering erop zouden me niet de energie leveren die ik nu nodig heb om verdere stappen te bepalen.

Karin, medewerker jeugdhulpverlening


Ik vond het consult erg indrukwekkend! Het is echt de moeite waard! Diep in mijn hart weet ik wel hoe het zit, maar het is een bevestiging om het van een ander te horen. Ik was het laatste puzzelstukje kwijt, maar die heb ik weer gevonden. Ik ben erg enthousiast over de sessie met jou. Complimenten, ik vind dat jij het goed hebt uitgelegd….. Die combinatie van diepgang en nuchterheid spreken mij erg aan.

Liefs,

Peggy, danseres, schoonheidsspecialiste, visagiste en reikibehandelaar.


Reactie op de Workshop:

Iedereen van de afdeling was zeer geïnteresseerd, het was een heel boeiende middag! Je hebt op een heldere duidelijke manier ieders persoonlijke kwaliteiten benoemd. We zullen je in de toekomst zeker weer vragen om een workshop te geven.

Dank nogmaals

Jeany


Na mijn consult bij jou is er heel veel gebeurd! In eerste instantie heb ik het banengedoe maar een beetje losgelaten – dat ik daar nu niet meer door geobsedeerd ben, is een mooi resultaat van het consult. Met mijn relatie kreeg ik steeds meer het gevoel dat ik de knoop moest doorhakken en te beslissen om uit elkaar te gaan en er vervolgens op te vertrouwen dat ik voor mij eigen inkomen kan zorgen. Ik kwam erachter dat ik toch te lang in de relatie ben blijven hangen en dat het financieel afhankelijk zijn niet meer goed voelt voor mij. naast de meditatietraining waar ik je over vertelde, ben ik na het consult bij jou ook begonnen met de opleiding haptonomie!

Dank nogmaals

Elke, studente communicatie wetenschappen


Ik vond je consult heel bijzonder. Het heeft me tot nadenken gezet over mezelf. Door jouw haarfijne uitleg  kwamen  mijn struikelblokken en doelen duidelijk naar voren. Hierdoor begrijp ik mezelf beter en ook mijn drive. De transit’s zijn erg interessant en ik zal ze in de gaten houden hoe het zich ontwikkeld.
Dank je wel

Carol, masseusse, sieraden ontwerpster. carol-line.nl


“Mary gave me pratical advise on how to deal in certain life challenging situations, based on my horoscope. Her advise is very down to earth and pracitical. She told me what happened to my soul in previous lives, which gave me a better understanding this life. Thank you, Mary!”

Mirelle, yogalerares


Je hebt me op de goede weg geholpen. Het gaat goed met mij. Op mijn werk gaat het ook prima. Zo langzamerhand krijg ik steeds meer werkzaamheden toegeschoven en ik probeer zelf ook wat mondiger te zijn. (lukt aardig hoor). Ik ben weer begonnen met reiki en dat gaat goed. Door het toepassen van reiki kom ik achter vaardigheden waar jij me van bewust gemaakt hebt, intuitieve dingen waar ik zelf zeer verbaasd door ben. Zo voel ik aan waar mensen pijn hebben, hoe zij zich emotioneel voelen etc. Alles is nog in de beginfase en ik moet nog zeer veel oefenen, wat er nogal bij inschiet omdat ik niet zoveel tijd heb.

Ik kom zeker nog een keer bij je langs voor een consult !

Inge, receptioniste

———————————————————————————————————–

Het consult bij jou heeft enorm veel verhelderd over mijzelf, aspecten van mijn persoonlijkheid die ik wel vermoedde maar die ik niet helemaal accepteerde, en over het feit dat het nu tijd wordt dat ik aan mijzelf denk en dat ik iets begin voor mijzelf, een bedrijf, een massagepraktijk, iets waarin ik mijn kwaliteiten zal kunnen ontplooien. Dit is nu misschien nog te vroeg want ik ben net verhuisd en ben nog aan het settelen in een huis die niet van mij is en waar ik niet eens weet hoeveel tijd ik mag blijven maar ik denk dat veel duidelijker wordt over de komende maanden.

Ik neem binnenkort weer contact met je voor een vervolgafspraak, ik vond je bijzonder inspirerend, positief en duidelijk, iets wat ik niet zo vaak meegemaakt heb in mijn leven, ik zou graag willen dat jij mij helpt in het proces van het starten van een eigen praktijk. Bedank alvast voor je hulp!

Regine, ondernemer

———————————————————————————————————-

Voor mij was het een verhelderend gesprek met wel wat bevestiging van wat ik (onbewust) gevoelsmatig aanvoel. Het leven zal altijd zijn vragen houden maar dat is niet erg en dat las ik ook terug in het rapport. Ik vind het rapport erg fijn, duidelijk en leuk om te hebben. Ik heb het rapport nagelezen en daar staan toch wel wat dingen in waar je soms heel diep bij moet denken en voelen maar vooral veel herkenning. Ik ga dit zeker nog eens nalezen en ik kom graag nog een keer bij je terug.

Ik wil je nogmaals bedanken voor het uitgebreide consult en rapport. Altijd weer een bijzondere ervaring.

Anja, administratief medewerker


Ik wil je graag alsnog bedanken voor het indrukwekkende consult en dat je er veel tijd in hebt gestoken. Het was zo interessant en tegelijk ook angstig dat alles zo klopt. Ik ben wel erg opgelucht dat ik nu weet waar ik al die jaren mee gelopen heb. Steeds afvragen wie ik ben, waarom ik me anders voel.
Toen ik thuis kwam kwamen alle emoties eruit, van verdriet, vreugde, zo dubbel, ik had het er even moeilijk mee en moest het even op mij in laten werken en alles rustig lezen. Mijn eerste streven is om de blokkade te doorbreken, zodat ik weer goed in mijn vel ga zitten en mijn doelen zal bereiken.

Monica, kokkin en ondernemer


Ik vond het gisteren een heel bijzondere ontmoeting met jou. Je hebt mij op veel dingen gewezen, die mij steunen in de missie die ik blijkbaar in dit leven heb gekregen.
Heel veel dank,

Lisa, coach en trainer


Voor de transits van mij, opvallend dat je zaterdag al kon zien dat ik met geldzaken bezig ben. Met het thema geld, daar moet ik iets mee….. Ik had je verteld dat ik met voor veel grote groepen sta voor communicatietrainingen en dat gaat heel goed! Ik voel mij als een vis in het water en door creatief in te spelen op vragen en oplossingen, deze met een “drive” inzet, gaat vanzelf en ook dat heb je goed. Bijblijven van kennis, vernieuwend en toepassen is vanzelfsprekend, het geven van trainingen gaat echt uit de losse pols en vanzelf!

Sylvia,  eigenaar werving & selectiebureau


Ik heb mijn horoscoop nu voor de eerste keer gelezen. Het aantal keren dat ik kon zeggen KLOPT of het met voorbeelden kon duiden waren legio.
Met andere woorden: een hele geweldige ervaring!
Fabuleus!!!!
Opmerkelijk dat bij de numerologie mijn geboortejaar: 9+6+1+9+5+4 = 34 > 7 ook wordt gevormd door: 9+6+19+5+4 = 43 > 7
7 moet dus wel mijn geluksgetal zijn.
Ik laat het hier voorlopig bij, mijn fantasieën worden alweer geprikkeld.
Roos een vriendin zei dat ik gisteren een cadeau voor mijzelf zou ophalen, nu dat heb ik zeker opgehaald!!

Hans, beleidsmedewerker UVA