Ervaringen

Ervaringen van klanten:

Anuska Biseswar over de ondernemersbegeleiding:

“Mary verdiend wel meer dan 5 sterren! De werkwijze adhv astrologie is waar Mary zich onderscheidt van andere business coaches.

Mijn doel was het afbakenen en vooral achterhalen op welk gebied ik mijn medemens het beste kan coachen en dat doel had ik zonder de ondersteuning van Mary waarschijnlijk niet achterhaald of zou er nog veel langer mee bezig zijn.

Bij sessie 3 of 4 was mijn levendoel me duidelijk geworden en zo is Soul2life geboren. Mary, ik ben jou ontzettend dankbaar voor je inzet, ondersteuning.”

Sylvia van Gils over de jaarhoroscoop:

“Ik heb Mary ingeschakeld omdat ik een aantal vragen had met het oog op de toekomst. Zowel persoonlijk als werkgerelateerd nieuwsgierig voor het zetten van nieuwe uitdagingen.

Mary gaat met veel kennis en passie vanuit een professionele methodiek aan de slag. Juist een combinatie van mijn
(geboorte ) jaarhoroscoop laten maken en tijdens een video consult bespreken, vond ik heel indrukwekkend en boeiend!
Jouw enthousiasme in je vak straal je uit en tijdens het consult kijk je verder met een heldere visie en weet deze ook te onderbouwen. Wat ik ook fijn vond dat je een paar dagen later een samenvatting + video opname per mail ontvangt.

Mary, jij bent een trendsetter en hebt een radar als het gaat om toekomstige en maatschappelijke ontwikkelingen. Als coach ben jij in je vak sociaal inlevend en inspirerend om mee te sparren.

Ik ben ervan overtuigd dat jouw methode meer mensen zal gaan bereiken. Bij mij is alles goed aan bod gekomen en kan Mary zeer zeker aanbevelen.

Mary, super bedankt!”